Plante și cărți pentru suflet! Un mare schimb de cărți și plante, sâmbătă, 26 noiembrie, la Grădina Culturală Callatis

0
962

farmec.ro
carturesti.ro%20
Ce faci cu o carte citită și de mult uitată? Dar cu o plantă căreia poate nu-i dai de cap să o îngrijești? Noi ne-am gândit la o soluție: Un mare schimb de cărți și plante! Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 14:00, în Grădina Culturală Callatis!

Suntem siguri că fiecare dintre noi are cărți pe care le-a cumpărat, dar care nu au fost așa interesante cum s-ar fi așteptat, sau pe care le-a citit cu drag, dar acum strâng praful în bibliotecă. Plante cumpărate cu drag sau primite cadou, care nu-și găsesc locul la tine în casă, sau nu ai cunoștințele și răbdarea să le îngrijești.

Cărțile mele vor deveni cărțile tale, pentru că eu le-am terminat deja de citit și aș vrea să te bucuri și tu de ele, în timp ce eu mă bucur la rândul meu de altele noi. La fel și cu plantele, florile mele pe care le-am înmulțit sau nu am condiții potrivite pentru ele, vor deveni ale tale și invers.

Sau, de ce nu, se pot face chiar schimburi de cărți pe plante. Pe scurt, ăsta este planul!
Suntem siguri că regulile pot fi multe, dar ale noastre sunt simple: Aduceți o plantă frumoasă, fără dăunători, sau două sau trei; pot fi în ghivece sau rădăcină goală – atâta timp cât sunteți pregătit să vă despărțiți de ele. Facem schimb de plante, cuttings, semințe, tips & tricks de îngrijre a lor, povești de război cu calatheas și ce ne mai trece prin cap. Pe partea de carte, fiecare poate aduce între 3 și 10 cărți pe care le-a citit în ultimii ani și pe care vrea să le dea mai departe, pentru a fi devorate de alți pasionați.

Vă așteptăm chiar și fără cărți sau flori, cine știe, poate vă îndrăgostiți de ce-au adus ceilalți!


Mangalia News, 11.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply