Reducere drastică a tarifelor de parcare în Mamaia și Constanța, pentru sezonul estival 2023!

0
901
61.528 de turiști a pierdut destinația Constanța-Mamaia, în sezonul estival 2022. O spune sec Institutul Național de Statistică atunci când am interogat perioada mai-august 2021 (număr total de turiști 1.051.358) și aceeași perioadă din 2022 (989.830).
Poate că vi se pare mică pierderea de peste 60 de mii de turiști, dar este aproape dublul totalului din luna mai. Și dacă încercăm să transformăm în bani această pierdere și calculăm la o medie de consum de 50 de euro/zi/turist, stabilită chiar de patronate, atunci ne rezultă un minus de 3.076.400 de euro.

Taxa de parcare din Mamaia a fost sperietoarea sezonului 2022!

Au spus-o turiștii în cor, iar mesajul s-a propagat cu o repeziciune demnă de un viral. Oricum, notele de plată din anumite cluburi sau terase deveneau viralele anuale din stațiune, dar mesajul cu parcarea de 10 lei pe oră a devenit noul imn al destinației Constanța-Mamaia. Reacția celor care nu aveau vacanțele plătite nu s-a lăsat mult așteptată. Cererile de cazare în Mamaia s-au prăbușit, iar cele din sudul litoralului s-au dovedit mai multe decât locurile disponibile. A fost primul an în care găseai locuri libere de cazare, în luna august, la hoteluri din Mamaia, cu prețuri mai mici decât în Eforie Nord. […]

Citiți continuarea pe funkytravel.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply