Absolut Fabulos! Munții Țarcu văzuți în spatele Catedralei din Timișoara! FOTO/VIDEO Razvan Vitionescu

0
1079
Razvan Vitionescu: „Absolut Fabulos! Munții Țarcu văzuți in spatele Catedralei din Timișoara! Astăzi, marfți, 22 noiembrie 2022, am reușit să surprind cadrul mult visat. Crestele munților, deasupra turlei Catedralei. Dar nu e fotografia perfectă; pentru a scăpa de fire și de stâlpi, voi închiria o macara, să mă ridice la vreo 30 m deasupra solului. Până atunci și această fotografie este una document pentru Timișoara! Fotografie realizată cu Nikon Z62 și teleobiectiv Sigma 150-600 mm”.

„Incredibil! Am surprins și câteva căprioare zburdand prin fața acestei scene. Acum, când mă uit la video, pare și puțin înfricoșător să văd imensul munte atât de aproape de oraș, deși în linie dreaptă, munții Țarcu sunt la aproximativ 100 km depărtare”.

UPDATE: „Uluitor!!! Am surprins și muntii Retezat, din Timișoara! Am nevoie de ajutorul vostru! Rog montaniarzii sa identifice varfurile din imagine, sa salveze poza si sa scrie direct pe ea numele fiecarui varf si sa o posteze in comentarii. Multumesc!” 

MN: Mulțumim, Răzvan Vitionescu. Extraordinare, minunate poze! Stimați cititori, vă invităm să descoperiți AICI și celelalte articole cu fotografii superbe, realizate de artistul fotograf timișorean Răzvan Vitionescu, publicate de Mangalia News.


Mangalia News, 23.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply