ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE ÎNSCRIERI ÎN GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT!

0
425
Vineri, 25 noiembrie 2022, este ultima zi în care se pot primi înscrieri și nominalizări pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro, în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat – ediția a XIV-a.

Persoanele si instituțiile care nu și-au înscris încă proiectele de protecție a mediului în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, 2022 mai au la dispoziție această săptămână pentru a completa formularele dedicate celor 4 categorii de premii. Prin acest concurs, organizatorii își propun să aducă în atenția publicului larg, cât mai multe acțiuni care au contribuit în 2022 la: un mediu înconjurător mai curat, conservarea resurselor naturale sau promovarea protecției mediului.

Categoriile de premii sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători),
  • PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător),
  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător),
  • PREMIUL SPECIAL dedicat INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT (1 câștigător).

Formularele dedicate precum și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.premiilepentrumediucurat.ro

Înscrierile vor fi jurizate de către reprezentanți ai Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Hotnews și ECOTIC. Criteriile de jurizare includ: impactul asupra protecției mediului, originalitatea, relevanța și durabilitatea. Regulamentul campaniei este disponibil pe platforma dedicată.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 decembrie în cadrul unui eveniment festiv.

Ediția a XIV a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, Ambasada Sustenabilității în România, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, ECSR.ro, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 23.11.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply