Breakfast at Tiffany’s, Mic dejun la Tiffany – primul film care deschide seria peliculelor din cadrul proiectului Retrocinema, la Constanța

0
632
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită la Retrocinema! Proiectul face parte din activitatea curentă a Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și presupune difuzarea unor filme vechi, premiate la Oscar, filme de suflet, filme emblematice pentru producția cinematografica a tuturor timpurilor, altfel spus, cinematografia clasică de la Hollywood. Proiectul se desfășoară  în perioada septembrie – decembrie, o dată la două săptămâni.

Primul film care deschide seria peliculelor din cadrul proiectului Retrocinema, va fi Breakfast at Tiffany’s, Mic dejun la Tiffany, unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste cu Audrey Hepburn si George Peppard doi actori carismatici care vă vor capta atenția și vă vor ține cu zâmbetul pe buze pe toata durata filmului. Acțiunea se petrece în New York-ul anilor ’60, Holly Golightly (Audrey Hepburn), o tânără frumoasă și sofisticată, duce o viață ușoară și fără obligații. Menținându-și un aer de copil, dar în același timp purtând cele mai frumoase ținute și accesorii Givenchy, ea își irosește timpul participând la întâlniri și petreceri pretențioase.

Filmul va fi proiectat Miercuri – 28 septembrie, la ora 18:30. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


Mangalia News, 28.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply