Cele mai confortabile caracteristici ale unui Smart TV de la Samsung

0
554

Ți-ai cumpărat sau dorești să îți cumperi un Smart TV Samsung? Iată care sunt cele mai distractive lucruri pe care le poți face cu acest Smart TV și care sunt unele din trăsăturile “confortabile” ale acestuia:  

  1. Îți poți utiliza smartphone-ul ca telecomandă:

La ora actuală majoritatea televizoarelor Smart, inclusiv cele de la Samsung, permit conectarea și utilizarea smartphone-ului ca telecomandă. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câteva etape: instalați aplicația SmartThings din Play Store sau App Store, conectați-vă cu un cont Samsung, și intrați în aplicație unde găsiți televizorul dumneavoastră. Este important ca și televizorul și telefonul să fie conectate la aceeași rețea WiFi. Veți putea astfel cu ajutorul telefonului să schimbați canalele, să reglați volumul, și să navigați cu touchpad-ul. Prin aplicația SmartThings puteți opri televizorul, însă nu îl puteți și reporni. Pentru a reporni televizorul trebuie să activați opțiunea „ Power On with Mobile”.

  1. Puteți asculta în mod privat

Aplicația SmartThings, vă permite să ascultați sunetul televizorului pe smartphone. Această caracteristică este utilă în cazul în care nu doriți să-i deranjați pe cei din jur. Este important totuși în acest caz să aveți o pereche de căști audio pe care să le conectați la telefon.  Mai mult, puteți transmite sunetul de pe telefonul smart, pe televizor. Astfel, îl puteți utiliza ca audio Chromecast dacă vreți să ascultați muzica preferată de pe telefon, pe televizorul Samsung.  Dacă aveți conectat un sistem muzical la televizor, este și mai bine. Evident, acest lucru se poate face tot prin aplicația SmartThings.

  1. Utilizarea modului întunecat

Multe persoane preferă modul întunecat pe dispozitivele smart. Este mai blând pentru ochi și mai confortabil. Un Smart TV Samsung de la ALTEX sigur îți va oferi această funcție. Pentru a activa modul întunecat, din panoul de Setări, accesați General, Accesibilitate și apoi Mod Contrast Ridicat.

  1. Opțiuni Smart Eco

Televizoarele Smart de la Samsung  pot oferi câteva soluții care să vă permită să utilizați dispozitivul într-un mod ecologic. Astfel, prin modul Lumină Ambientală, televizorul detectează automat lumina din cameră și își ajustează luminozitatea în consecință. Apoi, modul Iluminare Motion poate reduce consumul de energie în funcție de mișcarea din încăpere. În momentul în care nu se mai detectează mișcare, acesta își va reduce automat luminozitatea. 

  1. Puteți utiliza mouse-ul și tastatura 

Televizoarele smart de la Samsung au browser-ul web încorporat. Astfel, puteți conecta o tastatură wireless și un mouse pentru a naviga și a controla mai ușor televizorul atunci când este nevoie. Trebuie doar să accesați Setări, General, Manager Dispozitive Externe, Manager Dispozitive de Intrare și Lista Dispozitive Bluetooth. Asociați tastatura și mouse-ul și atingeți pictograma pentru conectare.

  1. Oglindiți sau vizualizați telefonul pe televizor

Prin aplicația Samsung SmartThings, ecranul smartphone-ului poate fi vizualizat pe un televizor Samsung printr-o singură atingere. Astfel, după ce v-ați conectat la televizor, prin aplicația SmartThings, selectați „Vizualizare inteligentă”. Oglindirea este posibilă și invers, adică să vizualizați ecranul televizorului pe smartphone-ul dumneavoastră, evident tot cu aplicația SmartThings.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

V-ați convins? Pe lângă experiența de vizualizare extraordinară, un televizor Samsung pune accent și pe confortul dumneavoastră. În plus, acestea oferă și alte modalități de vizualizare cum este cel special pentru gaming.

Sursa foto: Unsplash.com

Mangalia News, 28.09.2022. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply