PUȘTOAICELE DE AUR MONDIAL ALE LUPTELOR ROMÂNEȘTI! Interviu cu ALEXANDRA și DIANA VOICULESCU [VIDEO]

0
1307

PUȘTOAICELE DE AUR MONDIAL ALE LUPTELOR ROMÂNEȘTI! BRAVOO!!!

Ascultați-le. Câtă modestie! Ținând cont de faptul că la JO din 2028 de la Los Angeles, Luptele pe plajă vor deveni probă de concurs, priviți viitoarele medaliate olimpice! Acum au 14 și respectiv 16 ani! Alexandra Voiculescu Trucmel Ivan și Diana Voiculescu! Cele două verișoare teribile care fac România mândră! Ambasadoarele Nascut pentru Sport! Respect și admirație, Girls! Felicitări celor care vă pregătesc, Cornelius Dorian Trucmel, Alina Elena Ivan și Serban Mumjiev!
Interviu realizat de Beatrice Mercado pentru Revista Născut pentru Sport, cu două dintre medaliatele cu AUR la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, Diana Voiculescu (cat. 40kg) și Alexandra Voiculescu Trucmel Ivan (cat. 50kg), performanță obținută în cursul zilei de ieri. Iată ce spune Beatrice Mercado:
“Diana are 14 ani, iar Alexandra are 16 ani! Ele au un palmares impresionant și la luptele de pe saltea, nu doar la cele de pe plajă! Din prea multă modestie, în timpul interviului, Alexandra s-a emoționat și a… încurcat medaliile Scumpa de ea! Copiii sportivi au parcă un nod în gât și se fâstâcesc când vorbesc despre performanța lor! Tot respectul minunilor! Alexandra și Diana sunt verișoare și au debutat în sportul lupte în același timp! Părinții Alexandrei – Cornelius Dorian Trucmel și Alina Elena Ivan sunt cei care le pregătesc! Un real privilegiu! Iar la lot sunt pregătite de Mujnev! De asemenea, un privilegiu! Alexandra este ambasador Născut pentru de peste 7 ani, iar de astăzi am numit-o ambasador și pe Diana! Ne mândrim cu voi, fete frumoase!”. Vă invităm să urmăriți acest interviu!
Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă este un eveniment sportiv de referință, găzduit de țara noastră. Unde are loc? Pe plaja Neversea din Constanța! Dacă ieri au evoluat sportivii de la U17, azi încântă cei de la U20. Succes!
Cum a fost ziua de ieri pentru România? Magnifică! Adolescența luptelor românești deja ne-a adus ieri o zi de mândrie națională și mondială! Luptătorii români au reușit să obțină 9 medalii, din care 4 de aur și locul 1 pe Națiuni la Lupte Feminine! Felicitări!
Revista Născut pentru Sport este prezentă la acest eveniment prin Beatrice Mercado – președinte Asociația Junior SPORT – editor Revista Născut pentru Sport.

TRIMITEȚI COPIII LA SPORT!!!


Mangalia News, 02.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply