Campioni mondiali în Arta Masajului, prezenți la Sanatoriul Balnear Mangalia, vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienți, pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie [FOTO/VIDEO]

0
1085

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sanatoriul Balnear Mangalia găzduiește, în perioada 4-6 septembrie, mai multe sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienți, turiști și localnici, realizate de mai mulți terapeuți români, Campioni mondiali în Arta Masajului.

Raluca Magdalena Milea: ”O mână de ajutor dată din inimă oamenilor suferinzi aflați în Sanatoriul Mangalia și un schimb util de experiență cu cadrele medicale aflate în această instituție balneară de tratament. Mulțumim conducerii Sanatoriului pentru invitație”.

Cosmin Adrian Simu: ”Ne dorim să punem în practică și cu această ocazie tehnicile de masaj și tot ceea ce am învățat, asta numai și numai pentru a ajuta oamenii si, de asemenea, să realizăm un schimb de experiență util cu cadrele medicale din acest Sanatoriu! Mulțumim conducerii Sanatoriului Balnear Mangalia pentru invitație. Vă dorim o seară plăcută și multă sănătate!”

Mangalia News: Caravana Sănătății sosește la Sanatoriul Balnear Mangalia, continuându-și seria de demostrații gratuite începută luna trecută la Giurgiu, orașul natal al lui Cosmin Adrian Simu, unul dintre cei șase terapeuți recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, campioni mondiali de masaj, care vor veni la Mangalia și vor realiza sesiuni GRATUITE de masaj pentru pacienții Sanatoriului, dar și pentru turiști și localnici, în perioada 4-6 septembrie 2022.

Gazdă deosebit de amabilă, conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia – domnul Bogdan Maganu, managerul instituției și echipa sa – asigură toate condițiile necesare pentru reușita acestui eveniment inedit. Holul mare al Pavilionului A (de lângă Geamie) va fi pus la dispoziția terapeuților și pacienților instituției, dar și a localnicilor și turiștilor care vor participa, în cele trei zile pentru public, la demonstrații de masaj și terapii complementare, acestea având ca scop profilaxia în domeniul sănătăţii, relaxarea şi echilibrarea fizico-mentală. Vor fi prezentate tehnici de relaxare şi/sau de decontracturare a musculaturii şi/sau de relaxare a nervilor, masajul cu beţe de bambus, maderoterapie, termoterapie, ventuze şi multe alte surprize. Vor avea loc și prezentări de produse naturiste specifice Artei masajului, pentru că veți vedea că acești oameni cu ”mâinile lor de aur” au transformat masajul într-o ARTĂ.

Detalii cu FOTO și VIDEO despre oaspeții terapeuți am prezentat în editorialul Mangalia News de marți, 23 august a.c.
Masajele terapeutice GRATUITE vor avea loc la Sanatoriul Balnear Mangalia, în holul mare al Pavilionului A, în zilele de:
  • Duminică, 4 septembrie, între orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00,
  • Luni, 5 septembrie, între orele 15:00-18:00 și
  • Marți, 6 septembrieîntre orele 9:00-12:30 și 15:00-18:00.
Ședințele de masaj vor dura între 30-40 de minute fiecare, iar masajele se vor realiza individualizat, de către terapeuții invitați la CARAVANA SĂNĂTĂȚII, pe cele 10 mese de masaj ce vor fi instalate în holul Sanatoriului Balnear Mangalia, Pavilionul A (de lângă Geamie).
Miercuri, 7 septembrie, va fi zi dedicată unui Master Class (instruire practică pentru dezvoltarea abilităților profesionale) cu personalul Sanatoriului Balnear.
De la Mangalia, terapeuții – campioni români și colegii lor de Artă a Masajului sunt invitați în Franța la un eveniment mondial de profil, apoi revin și vor merge la Iași și la Chișinău, după care vor face demonstrații terapeutice în fiecare județ din România.


Mangalia News, 02.09.2022.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply