ALEXANDRA VOICULESCU și DIANA VOICULESCU – Medalii de Aur la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă U17! [FOTO/VIDEO]

0
722

UPDATE: A plouat cu medalii pentru România, la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă U17! Luptătorii români au reușit să obțină 9 medalii în competiția de azi, din care 4 de aur și Locul 1 pe Națiuni, la Lupte Feminine! Performanțele lor sunt demne de felicitări! Bravo, România! Felicitări, tuturor sportivilor și antrenorilor! #FRLupte.

ALEXANDRA VOICULESCU și DIANA VOICULESCU au obținut Medaliile de Aur la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă 2022, desfășurat pe plaja Neversea din Constanța!

Alexandra și Diana au fost descoperite, crescute și formate de antrenorii Cornelius Dorian Trucmel și Alina Elena Ivan, de la CS Poseidon Limanu-2Mai.

MN: Felicitări maxime, Alexandra și Diana!!! Ne mândrim cu voi, sportive ambițioase, luptătoare tenace și talentate! Așa să fiți mereu, pe prima treaptă a podiumului! CITIUS, ALTIUS, FORTIUS! Felicitări, antrenorilor de la echipa națională, precum și celor care v-au descoperit, crescut și format la CS Poseidon-2Mai.

MN: Felicitări, tuturor celor care sprijină în continuare mișcarea sportivă și culturală din comuna Limanu! BRAVO!!!

Suntem mândri! Avem cu ce! Fetele noastre Diana Voiculescu, cat. 40 kg și Alexandra Voiculescu, cat. 50 kg, sunt CAMPIOANE MONDIALE DE LUPTE PE PLAJĂ, alături de antrenorul de lot național Cornelius Dorian Trucmel, care a urcat pe prima treaptă a podiumului, pentru cumul de medalii pe națiuni! Felicitări!!!


Mangalia News, 01.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply