Festivalul lnternaţional al Dansului, Cântecului şi Portului Popular Turco – Tătar se desfășoară în aceste zile la Constanța, Medgidia, Techirghiol și Mangalia

0
1021
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează în perioada 1 – 5 septembrie 2022 cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional al Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco – Tătar, proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Festivalul Internațional al Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco – Tătar este o manifestare culturală care de aproape trei decenii reușește să se impună în peisajul cultural dobrogean și să fie un adevărat promotor al valorilor identitare. Festivalul a fost în fiecare an accesibil tuturor celor care au dorit să participe la manifestările organizate de UDTTMR în acest context, intrarea fiind liberă. Și anul acesta, pe scena festivalului vor evolua alături de ansambluri ale UDTTMR, ansambluri ale minorităților etnice din România și ansambluri din străinătate.


Mangalia News, 02.09.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply