“Cultura la Liman” – proiect al Primăriei Limanu, promovează valorile culturale autohtone și satul 2 Mai, ca “hub” al culturii pe litoralul românesc

0
813
carturesti.ro%20

“Cultura la Liman” – un proiect al Primăriei Limanu, conceput pentru a impulsiona viața culturală a satului 2 Mai, o localitate cu tradiție pentru comunitatea artiștilor români.

În urmă cu 20 de ani, satul pescaresc 2 Mai era recunoscut ca reședință de vară a artiștilor. Povestea trebuie să meargă mai departe! “Cultura la Liman”, înseamnă, de fapt, o serie de evenimente susținute de Primăria comunei Limanu, care au ca scop principal promovarea artiștilor, a valorilor culturale autohtone dar și a satului 2 Mai ca “hub” al culturii pe litoralul românesc.

Cultura la Liman: Anul acesta, după mulți ani în care în 2 Mai nu a mai fost organizat niciun eveniment cultural, se pornește în forță! Pe parcursul întregului sezon estival, turiștii din 2 Mai se pot bucura de evenimente complexe, precum teatru și film, concerte de jazz&blues dar si folk, poezie și târg de carte.

În plus, pentru că scopul principal al acestui amplu proiect este acela de a promova artiștii locali, pe toată perioada verii vor fi orgnizate expoziții, vernisaje și lansări de carte ale unor personalități culturale care, fie au origini în zonă, fie s-au atașat emoțional de satul 2 Mai! Așadar, o vară plină de evenimente, culoare și conținut – la malul mării!


Mangalia News, 25.06.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply