Cel mai bun raport calitate-preț pentru serviciile oferite de Sanatoriul Balnear din Mangalia

0
1333

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni de cazare și relaxare de pe litoralul Mării Negre, întrucât cei aflați aici, în vacanță, pot îmbina timpul de odihnă petrecut pe plajă cu tratamentele de recuperare bazate pe factori sanogeni naturali, recomandate de medicii specialiști ai Sanatoriului. Serviciile de cazare, masă și tratament sunt oferite în cele mai sigure condiții de igienă, iar pentru rezultate optime, durata unui tratament este de 2 săptămâni. Pentru un sejur întreg, pacienții pot plăti și cu vouchere / tichete de vacanță.

Reprezentanții sanatoriului spun că tarifele pentru o zi de cazare ajung la maximum 190 de lei / persoană, cu 3 mese / zi și 4 proceduri balneo-fizio-terapeutice, ceea ce face ca cererea să fie din ce în ce mai mare, în prezent, gradul de ocupare fiind de 100% , pe secțiile de spital.

“Serviciile noastre de specialitate au ca scop menținerea, dar și fortificarea stării de sănătate. Efectuăm tratamente de recuperare utilizând o gamă largă de proceduri, de tip aplicații cu nămol, kinetoterapie în apă sulfuroasă, aplicații cu parafină, masaj regional etc, proceduri ce urmăresc ameliorarea afecțiunilor reumatismale inflamatorii sau degenerative”, au declarat specialiștii din cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.


Mangalia News, 16.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply