Care sunt cele mai potrivite modele de cămăși pentru vară?

0
1003
Care sunt cele mai potrivite modele de cămăși pentru vară?

Colorate sau simple, albe, fără mâneci, cu mânecile bufante sau cu decolteuri sexy… cele mai frumoase modele de cămăși sunt cele care te vor ajuta să abordezi sezonul estival cu lejeritate.

Între ploi abundente sau raze de soare puternice, nu este mereu ușor să găsești ținuta perfectă. Din fericire însă, există pe https://answear.ro o mulțime de modele de cămăși potrivite pentru vară, mai ales cele mai vaporoase? Aici descoperi cele mai noi tendinţe, mii de piese ale brandurilor preferate, dar şi câteva ideii inedite de stil. Poţi crea ţinute îndrăzneţe, nonconformiste, elegante sau pur şi simplu confortabile.

Care sunt cele mai potrivite modele de cămăși pentru vară?

Un must have din dressing, cămășile trebuie să se aleagă în funcție de croielile, modelele sau nuanțele în tendințe pentru sezonul estival. De purtat cu blugii în tendințe, precum jeans boyfriend – https://answear.ro/h/jeans-boyfriend.html – sau cu blugii colorați, cu o fustă mai lungă sau mai scurtă sau chiar și cu pantalonii scurți.

Cea mai în vogă tendință pentru această vară?

Este fără doar și poate, cămașa oversize. Este cea care îți va conferi cea mai frumoasă alură feminină-masculină foarte în tendinte. Este alegerea ideală pentru un look genderless și se poate purta atât cu blugi, cât și cu fuste. Dar, se poate purta și pe plajă peste costumul de baie. Și pentru că un vânt seventies suflă peste întreaga garderobă, poți alege să porți și modele de cămăși cu flori, cu un imprimeu tie and dye sau cu un guler Claudine. Pentru un total look boem, acestea vor trebui asociate cu o fustă midi sau cu o pereche de blugi evazați.

Care sunt cele mai potrivite modele de cămăși albe pentru vară?

Atemporale, cele mai frumoase modele de cămăși albe sunt piese indispensabile din garderobă. Poți alege un model mai șic și mai clasic precum cel slim fit pe care îl poți purta la birou alături de o fustă. Simplu, dar eficient și le poți comanda de aici: https://answear.ro/h/camasi-albe.html. Sau, poți alege un model mai fluid pentru cea mai cool siluetă, de purtat cu blugi și cu pantofi Jordan.

Noutatea sezonului?

Cămașa cropped care nu trebuie ratată și care este cea mai bună alegere pentru sezonul estival. O poți alege în nuanțe de alb, de ce nu sau în nuanțe de gri antracit. Cămășile în carouri, în nuanțe de alb și de negru sau de alb și de roșu sunt și ele foarte în vogă.
Piese vestimentare esențiale din dressing, cămășile se pot alege în această vară, fie mai simple sau mai clasice, fie mai îndrăznețe, cu câteva detalii originale. Sunt cele care merită întreaga ta atenție deoarece poate să fie cea mai bună alegere pentru cele mai reușite ținute.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cămășile acestui sezon estival, fie ele mai clasice, mai cropped sau oversize, se pot purta cu orice. Iată câteva idei:

  • Se pot purta cu o pereche de bermuda din in, o fusta mini, o pereche de blugi, pantaloni scurți de blugi, o pereche de pantaloni largi sau o fustă midi.
  • Cămășile scurte arată cel mai bine alături de o fustă plisată sau de blugii boyfriend. Sau le poți purta alături de blugii cu talia înaltă pentru cel mai frumos look 90’ s.
  • De asemenea, poți încerca să porți o cămașă boyfriend, cu o fustă mini de blugi.


Mangalia News, 16.07.2021. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply