Soprana Daniela Vlădescu: ”Ce e muzica pentru mine? Un lucru minunat, care te poate purta, din mocirlă în cele mai înalte sfere, este un balsam, un sprijin…”

0
1538

Aurelia Lăpușan: Într-un interviu pe care l-am publicat cândva, Daniela Vlădescu mărturisea: ”Tot ce-am făcut a fost nativ, din vocea pe care am avut-o, din respirația pe care am simțit-o, din dragostea de a cânta, din bucuria mea față de muzică. Am cântat cu mare drag rolurile apropiate sufletului meu, precum Gilda, din Rigorello, Violetta din Traviata, Lucia… Opereta mi-a plăcut pentru că îți dă posibilitatea să dansezi, deși tot ea nu dă unei soprane lirice multă satisfacție vocală, devii clar subretă, tot imaginile și ariile primadonei rămân în sufletul spectatorului.
La Constanța sunt de mai mulți ani. O aventură la care nu m-am gândit vreodată. Pentru oamenii minunați pe care i-am întâlnit aici în operă, pentru cei care vin la spectacole și ne dăruiesc aplauzele lor merită să reziști. Să lupți. Să încerci să îndepărtezi nedreptățile, greșelile, indiferența, amatorismul…
Sunt o persoană pozitivă, am avut mult de dăruit, sunt un om bun, sunt altruistă, iubitoare de animale de păsări, plante, iubesc tot este dat de Dumnezeire.
Ce e muzica pentru mine? Un lucru minunat, care te poate purta din mocirlă în cele mai înalte sfere, este un balsam, un sprijin…”.

Soprana Daniela Vlădescu – imagini din Arhiva TVR:


Mangalia News, 06.11.2020.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply