Bogdan Bola: Lacul Nuntași, altfel! FOTO/VIDEO

0
1010

”O imagine… mai altfel: În dreapta, lacul Histria, al cărui nivel nu a scăzut până în acest moment, noi curățând și canalele dintre acesta și lacul Sinoe. Central, se vede unul dintre canalele decolmatate de #ABADL în ultimele două luni, care trece pe sub drumul județean DJ 226A. În stânga, lacul Nuntași “hrănindu-se” cu șuvoaiele aduse în el prin lucrările făcute de noi.

Și da, biodiversitatea începe deja să se refacă!”

Bogdan Bola, 04.11.2020: ”Așa arată lacul Nuntași, la mai puțin de o săptămână de când #ABADL a finalizat operațiunile de decolmatare. Din cele 850 de hectare ale acestuia, secate aproape în totalitate într-o singură lună, priviți progresul lucrărilor noastre.

Iar acesta este doar începutul, vom prezenta întregul film al operațiunii de salvare a lacului Nuntași în zilele următoare. Două luni de muncă și de speranțe încununate cu succes. Va fi cu siguranță ceva spectaculos, veți vedea…”.

”La sfârșitul săptămânii, vom prezenta filmul întregii munci a #ABADL pentru salvarea lacului de aproape 860 de hectare, secat aproape în totalitate vara aceasta. Momentan însă, nivelul lacurilor de unde alimentăm Nuntași este stabil, iar apa intră în mod constant și cu putere, oferind niște imagini superbe, care ne dau multă speranță. Aurelian, u dă man!”. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 06.11.2020. (sursa: Bogdan Bola, pe Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply