11 metode eficiente prin care poți ține gripa la distanță

0
1051

Fortificarea sistemului imunitar este secretul pentru o sanatate de fier, care nu poate fi perturbata de contactarea unui virus gripal sau de orice alta natura.

11 metode eficiente prin care poti tine gripa la distanta

Temperaturile scazute si virusurile gripale iti pun sanatatea in pericol, iar daca vrei sa previi gripa fara sa iti faci un vaccin, trebuie sa stii ca exista o multime de metode la indemana, care te pot proteja de o banala raceala, dar chiar si de gripe serioase.

Fortificarea sistemului imunitar este secretul pentru o sanatate de fier, care nu poate fi perturbata de contactarea unui virus gripal sau de orice alta natura.

Pentru fortificarea sistemului imunitar poti folosi cu succes metodele de mai jos:

Consumă probiotice

Un tranzit intestinal sanatos inseamna un sistem imunitar puternic. Mai bine de 80% din sistemul imunitar este conectat la intestinele tale. Tesutul limfoid din intestine, asociat cu sistemul limfatic, apara corpul de virusuri si infectii. Probioticele au rolul de a intari imunitatea asa ca ar trebui sa maresti consumul de iaurt de casa, de kefir, de varza murata ori de alt tip de muraturi.

Consumă miere

Proprietatile medicinale ale mierii sunt cunoscute de cand lumea, aceasta fiind folosita pentru calitatile antibacteriene de sute de ani. Consuma cateva lingurite de miere pe zi si gatul tau va fi protejat de microbi.

Consuma usturoi

Usturoiul este un antibiotic natural asa ca va lupta impotriva gripei, pe care nu o va lasa sa se instaleze. Consuma, pe perioada sezonului rece, 1-2 catei de usturoi zilnic. Usturoiul poate fi consumat ca atare sau introdus in anumite preparate de sezon, precum supele creme ori preparatele facute la cuptor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe doc.ro/sanatate

Autor: Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC.
Descriere: Dr. Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) și Doctor în Științe Medicale (2005). A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carola Davila” din București în 1995 și a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan București (1996), unde și-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei și geriatriei.


Mangalia News, 20.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply