Primăria Mangalia asfaltează 17 străzi din oraș, cu bani europeni, printr-un proiect diferit de cel din Saturn [galerie FOTO]

0
1641

”Primăria a început asfaltarea străzilor din oraș, cu bani europeni. Proiectul este diferit de cel din Saturn (finantat tot din fonduri UE) și prevede modernizarea unui număr de 17 străzi, inclusiv trotuarele aferente. Conform documentației tehnice, se frezează stratul de uzură al asfaltului (aprox. 10 cm) și se toarnă un nou covor asfaltic, iar pe trotuare se montează pavele.

Din păcate, în timpul lucrărilor, am descoperit că unele străzi (Muncitorului, Ion Creanga și altele) au mari probleme la fundație, din cauza infiltrațiilor de la țevile de apă rece, sparte sau din cauza lucrărilor de mântuială, de acum 15-20 de ani. De aceea, a trebuit să refacem inclusiv fundația, acolo unde a fost cazul, iar aceste lucrări neprevăzute au întârziat turnarea covorului asfaltic și au presupus costuri suplimentare, din bugetul local.

Până acum s-a asfaltat strada Portului (de la intersecția cu DN39, până în Portul Turistic), precum și str. Libertății (între Țepeș Vodă și Mihai Viteazul). Astăzi, este închis traficul pe str. Mihai Viteazu (între Sos. Constanței și Libertății), în vederea pregătirii terasamentului pentru asfaltare.

Continuăm pe toate străzile cuprinse în proiect, cu lucrări la străzi și trotuare. Vă voi informa, permanent, despre stadiul lucrărilor și străzile închise pentru asfaltare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!” (Radu Cristian, pe Fb).


Mangalia News, 21.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply