Descoperă România celor o mie de lumi! O campanie de susținere a turismului românesc

0
1236

Dacă lumea s-a oprit în loc și noi o dată cu ea, timpul nu. Este aproape vară și ne întrebăm, pe bună dreptate, ce vom face anul acesta, unde vom merge în vacanță. Nu trebuie să zbori până la capătul pământului, ca să te bucuri de raiul pe pământ! După ce totul va fi bine, și va fi, îți propunem să-ți faci vacanța la noi, acasă, în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume să descoperi țara aceasta așa cum poate nu ai făcut-o vreodată, așa cum poate nu ai văzut-o vreodată. Este vremea pentru… vacanța în România. (vezi video).

Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, pe care am gândit-o cu mare drag de România: am vrut să punem și noi umărul, pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând.

Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România și împreună să lăsăm ceva în urmă. Să știm că am ajutat turismul românesc. Criza aceasta fără precedent are, până la urmă, și efecte pozitive. Avem timp acum să ne uităm în jur, în propriul colț de rai, să-l vedem cu alți ochi și înțelegem că, în aceste momente, nicăieri nu-i mai bine ca acasă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„România celor 1000 de lumi” este un proiect care vrea să aducă în atenţie aceste destinaţii. „Berzasca, România – Maldive: 6845 de kilometri distanţă”. După izolare, îţi propunem să îţi faci vacanţa în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar complexul Egreta, cu ale sale căbănuţe cochete, ridicate pe malul Dunării, îţi vor da acel sentiment că ai aterizat în cel mai exotic loc de pe pământ: în idilicele insule Maldive. 

Păstrând comparaţia şi proporţiile, evident, putem spune că avem şi noi un colţ de paradis unic, ca afară, la Berzasca, în Clisura Dunării”, se arată în primul episod al campaniei „România celor o mie de lumi”, demarată zilele trecute de blogul de travel CalatorInBascheti.ro, pentru susţinerea turismului românesc. (adevarul.ro).

In foto: Complexul turistic din Berzasca, jud. Caraş Severin, care seamănă izbitor cu cele mai luxoase „case plutitoare” din Maldive. (Mai mult, pe calatorinbascheti.ro).


Mangalia News, 11.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply