Rotary International Mangalia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta

0
1502

Rotary International Mangalia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta.

In contextul cresterii vertiginoase a numarului de imbolnaviri cu SARS – CoV-2, ca urmare a adreselor transmise Asociatiei Rotary Manglia de reprezentantii Spitalului Municipal MANGALIA, inregistrate sub nr. 3500/19.03.2020 si 3758/25.03.2020, prin care ne solicitau sprijin in vederea achizitionarii a doua monitoare functii vitale, necesare supravegherii pacientilor critici, dezinfectant maini si masti chirurgicale, am obtinut sprijin de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care a raspuns pozitiv solicitarii noastre.

Multumim, pe această cale, sponsorului Compania Nationala Administatia Porturilor Maritime Constata S.A, pentru promptitudine si sprijin.

Av. Cosmina Stoian, presedinte Rotary International Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 03.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply