Mohammad Murad oferă alimente pentru pensionarii cu venituri sub 1.200 lei, din Constanța și Mangalia. Unde se pot înscrie vârstnicii, pentru a primi pachetele alimentare

0
2067

Omul de afaceri Mohammad Murad anunță că pensionarii din Constanța și Mangalia, care au venituri până în 1.200 lei pe lună, vor primi, din cinci în cinci zile, pe întreaga perioadă a stării de urgență, pachete cu alimente. Pachetele vor fi aduse direct la domiciliul vârstnicilor.

Mohammad Murad a pus la dispoziția pensionarilor două numere de telefon: *5050 | 0735 00 50 50, unde pot suna pentru a transmite datele necesare, în vederea distribuirii pachetelor și alimentelor!

Astfel, pe întreaga perioadă a stării de urgență, vârstnicii nevoiași, cu venituri de până la 1.200 lei, vor primi la fiecare 5 zile un pachet de alimente direct acasă la ei. Pachetul va conține printre altele orez, paste, zacuscă, dulceață, fasole, ulei, legume asortate de Topoloveni, salata de vinete, borcan de murături, biscuiti, zahar, pateuri, cartofi, ceapă, morcovi.

Mai mult, în constantadeazi.ro


Mangalia News, 31.03.2020. (republicare: 03.04.2020).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply