Prim Ajutor IMM – Ilan Laufer a lansat programul național de informare și îndrumare gratuită Primajutorimm.ro și o linie verde, pentru susținerea firmelor românesti lovite de criză

0
784

Primajutorimm.ro – Ilan Laufer  lansat programul național de informare și îndrumare gratuită Primajutorimm.ro și o linie verde, pentru susținerea firmelor românesti lovite de criză.

Ilan Laufer:Am decis să aloc toate resursele programului Smart Start USA pentru susținerea firmelor românesti lovite de criză. Am lansat astăzi programul național de informare și îndrumare gratuită Primajutorimm.ro și linia verde 0800 080 112

Primajutorimm.ro este un serviciu care oferă informații și îndrumare gratuită pentru toate firmele românești afectate de criză. Orice antreprenor ne poate contacta printr-un simplu telefon la numărul verde 0800 080 112, pentru a afla cum poate accesa facilitățile disponibile în această perioadă. Prin initiativa Prim Ajutor IMM, ne propunem să salvăm cât mai multe companii românești care vor apela la noi în această perioadă.

Epidemia de Coronavirus a generat o criză economică fără precedent în ultimele decenii. Trebuie să ne concentrăm toate eforturile pentru a ajuta firmele afectate să absoarbă cât mai bine șocul generat de efectele epidemiei.

Programul este creat de specialiștii echipei noastre, alături de experți recunoscuți, prin care vom fi permanent la dispoziția IMM-urilor care au nevoie de sustinere, în aceasta perioada. Din echipă mai fac parte Alexandru Coita, fost secretar de stat, economist și diplomat, Radu Lupaș, antreprenor de nivel internațional, Silvia Uscov, cunoscut avocat, împreună cu o echipă de consultanți cu experiență în consultanță pentru IMM-uri din România”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 02.04.2020. (sursa: IlanLauferOfficial).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply