Emil Ghinea: Dreptul de a visa, dreptul de a crede că mai există ceva după coronavirus

0
848

Emil Ghinea: Dreptul de a visa, dreptul de a crede că mai există ceva după coronavirus. 😔

”Mâhnit, mă uit în mediul on line și constat: panică, haz de necaz, vorbe de încurajare, speranță, dar din păcate și răutate, mai mult pe seama unor fapte care se vor a fi bune.

Aduc în discuție achiziția pe SICAP a evenimentului Super Rally Mangalia de către Primăria Municipiului Mangalia. Mă văd nevoit, pentru că eu sunt autorul moral al acestui eveniment și pentru că nu sunt laș, nu pot să-mi las prietenii târâți în noroi.

Pentru toți cititorii, țin să precizez:

1. Această competiție sportivă este făcută în parteneriat cu Federația Română de Automobilism Sportiv, iar în momentul actual și până la încheierea stării de urgență, sunt amânate toate competițiile sportive automobilistice.

2. Această competiție a fost făcută anul trecut în cele mai bune și sigure măsuri de siguranță impuse de Jandarmeria Română și de Poliția Circulației. Deci, dacă lucrurile nu ar fi în regulă, nu am primi aviz.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

3. A face o achiziție publică nu înseamnă neapărat că se și facturează, ci este doar un angajament care poate fi amânat sau chiar reziliat.

4. La acest eveniment se lucrează de ani de zile și faptul că am reușit să-l aducem în Mangalia a însemnat foarte mult, sper ca și pentru voi, locuitori ai orașului. Turismul se bazează foarte mult și pe evenimente și subliniez faptul că nu am avut decât cuvinte de laudă, anul trecut (după eveniment), din partea colegilor mei piloți vis a vis de aspectul general al orașului nostru. Pentru mine a însemnat foarte mult. 😊

Din câte știu eu, această achiziție (procedură) a fost începută de mai bine de o lună și jumătate, când nici măcar nu ne gândeam că lucrurile ar putea evolua atât de nefavorabil.

Pentru noi, cea mai importantă este sănătatea, în acest moment. Dar, repet: AVEM NEVOIA SI DREPTUL DE A VISA, de a visa la o zi în care vom umbla liberi pe străzi, de a vedea orașul plin de turiști.

SĂ NE VEDEM SĂNĂTOȘI, CU TOȚII!🤗”.

Emil Ghinea, 27 martie 2020.


Mangalia News, 29.03.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply