La doar 7 luni de la terapia cu celule stem, un copil român cu autism se bucură de reducerea completă a medicației [VIDEO]

0
846

Una dintre prestigioasele rețele de sănătate din România anunță progresele făcute de copilul de 6 ani, în urma terapiei cu celule stem din luna aprilie.

Terapia a fost realizată cu celulele recoltate din cordonul ombilical al fratelui său, iar procedura a avut loc în SUA, la prestigioasa Duke University Medical Center.

Terapia cu celule stem de la Duke University Medical Center a fost posibilă datorită alegerii părinților de a stoca celule stem la nașterea celui de-al doilea copil.

Tratamentul a constat într-o procedură similară unei transfuzii de sânge și a durat aproximativ o ora, insa a fost precedat de o evaluare complexă a pacientului si a probei de celule stem utilizate.

Terapia a decurs în condiții optime, iar procesul de monitorizare a stării de sănătate a copilului și de evaluare a progreselor pe care acesta le înregistrează, continuă pe parcursul unui an. În acest moment, pacientul se simte bine, face progrese considerabile pe zi ce trece, iar relaționarea cu cei din jur devine din ce în ce mai bună. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply