Ilan Laufer – La inceputul anului 2020, cu ocazia vizitei domnului primar al Constantei, Decebal Fagadau la Fort Lauderdale, care marcheaza momentul infratirii celor doua orase, vom organiza cea mai mare si importanta misiune economica romaneasca care a vizitat SUA pana in prezent

0
873

Ilan Laufer – La inceputul anului 2020, cu ocazia vizitei domnului primar al Constantei, Decebal Fagadau la Fort Lauderdale, care marcheaza momentul infratirii celor doua orase, vom organiza cea mai mare si importanta misiune economica romaneasca care a vizitat SUA pana in prezent.

Am avut astazi (luni, 18.11.2019, n.r) o intalnire fantastica cu domnul Dean J. Trantalis, primarul celui mai frumos oras din SUA si anume Fort Lauderdale!

Ii multumesc pe aceasta cale domnului Trantalis, pentru toata deschiderea si sustinerea acordata programului SMART START USA si dezvoltarii parteneriatului strategic dintre Romania si SUA. Azi am decis de comun acord sa ne unim fortele pentru urmatoarle obiective majore:

1. La inceputul anului viitor, cu ocazia vizitei domnului primar al Constantei Decebal Fagadau in SUA, vizită care marcheaza momentul infratirii celor doua orase, vom organiza cea mai mare si importanta misiune economica romaneasca care a vizitat SUA pana in prezent.

2. Cu sprijinul domnului primar Decebal Fagadau, ne-am propus sa aducem la Constanta, pana la jumatatea anului viitor, cea mai mare si solida misiune economica americana care a vizitat Romania pana in prezent.

🇷🇴🇷🇴🇷🇴
🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Despre proiectele și realizările domnului Ilan Laufer, cotidianul online Mangalia News a publicat un serial de articole pe care le puteți viziona AICI.


Mangalia News, 20.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply