Deschiderea noului an școlar la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia

0
2034

DRAGI ELEVI, STIMATI PARINTI …, DRAGI COLEGI,

Incepem un nou an scolar, încarcat de emoții pentru cei care pășesc pentru prima data pe treptele liceului nostru, dar și de bucuria revederii.

Ne dorim cu toții ca noul an școlar să fie cel puțin la fel de bun ca anul ce a trecut, an ce ne-a adus un proiect Erasmus. În  anul școlar 2019-2020  liceul nostru va participa la Proiectul ”Experiență Europeană – Oportunitate pentru viitorii mecanici auto”, din cadrul proiectului Erasmus. Două clase de mecanici auto vor pleca în Spania și Cipru, pentru trei săptămâni de formare profesională. La finalul pregătirii, elevii vor primi atestate profesionale.

Mulțumim părinților și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și sperăm într-o permanentă colaborare pe viitor! Vă rugăm să fiți alături de noi în continuare, să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră! Vom reuşi împreună numai dacă vom fi perseverenţi, dacă ne dorim cu adevărat ceva, dacă vom fi responsabili în tot ceea ce vom întreprinde.

Așteptăm din partea elevilor dorința de a învăța și le urăm un călduros ”Bun venit!” bobocilor, asigurându-i că integrarea lor va fi cât mai firească!

Director: prof. Barabaş Verginica,                  

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Consilier de imagine: prof. Şemşedin Daniela.


Mangalia News, 10.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply