Mioara Gram: La Mangalia, pe undele prieteniei – iulie, 2019 (II și III). Albume FOTO

0
2002

Mioara Gram: La Mangalia, pe undele prieteniei – iulie, 2019 (II și III). Prima parte a fotoreportajului de la acest eveniment de excepție, am publicat-o AICI. Astăzi, partea a II-a și a III-a: ”In prezența deplinătății bucuriei de a ne aventura pe valurile cunoașterii!”

Photos courtesy of Stefan Borzea. Albumul foto II complet poate fi vizionat AICI.

La Mangalia, pe undele prieteniei – iulie, 2019 – partea a III-a:

Din farmecul intalnirii si pregatirii spectacolului prieteniei: “De la Virtual la Real”. Să trăiască Radio ProDiaspora si toti iubitorii acestui post de radio!

Albumul foto III integral poate fi vizionat AICI.

UPDATE – Mioara Gram: Din nou, aprecierile noastre depline, draga domnule profesor Traian Lupu, Traian MN!! Sa traiasca si ziarul MangaliaNews si sa de bucure de lumina celor mai inaltatoare evenimente! Stiu ca, prin puterea unitatii si a prieteniei sincere intre oameni, prin puritatea motivatiei fiecarei actiuni si prin puterea servirii devotioanale a omenirii, se poate obtine castigul cel mai mare in viata. In esenta, aceasta este valoare adevarata a unui castig in aceasta lume. Am baut din cupa bucuriei cu acesti oameni inzestrati cu un potential nelimitat de cunoastere, daruirie si actiune.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vorbesc aici de adevaratul sens al cunoasterii, cunosterea care duce la iubire, de adevaratul sens al daruirii, daruirea care duce la inaltare, si de adevaratul sens al aciunii, actiunea care duce la purificare. Cu cat ne spiritualizam mai mult dorintele, cu atat rezultatul lor va aduce mai multa lumina in suflete. Stim cu totii ce se intampla cu un fascicul de lumina, atunci cand intalneste un alt fascicul de lumina, in acelasi mediu, sau cand o picatura de apa intalneste o alta picatura de apa. Aceasta s-a intamplat la Mangalia si Cluj, in aceasta vara.


Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA. Rubrica specială dedicată proiectului Arca TV poate fi vizualizată aici.  Cotidianul online Mangalia News este și partener media al postului de Radio ProDiaspora. (10.09.2019).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply