ACCIDENT RUTIER MULTIPLU, ÎN VENUS. MAI MULTE MAȘINI LOVITE DE UN ȘOFER BĂUT [FOTO/VIDEO]

0
8314

”Azi noapte, în jurul orei 00:30, un șofer băut a lovit prima dată o mașină aflată în fața  hotelului Sanda din Venus, iar după aceea, speriat, pesemne, a pornit cu viteză spre barul Calipso din Jupiter și aici a făcut prăpăd!”. Vezi pozele și clipul video trimise de I.R:

UPDATE: La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 00.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cerchezu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, însă a refuzat să fie supus recoltării.

Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, acroșând 3 autoturisme parcate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. (IPJ Constanța).


Mangalia News, 19.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply