Litoralul, relaxare şi distracţie pentru orice buzunar. La ce preţuri te poţi caza la mare în perioada următoare

0
1080

Anul şcolar s-a încheiat, începe distracţia la mare. Weekendul acesta, de Rusalii, este prelungit pentru români, pentru că au liber şi luni, 17 iunie, dar vara de-abia îşi ia avânt. Litoralul, principala destinaţie estivală, are oferte de vacanţă care îmbină relaxarea cu distracţia.

În staţiunea Mamaia, hotelul Iaki (4 stele) are o promoţie de Rusalii, cu 1.550 lei/persoană/pachetul cu 3 nopţi de cazare şi pensiune completă (mic dejun, prânz, cină). Clienţii se vor răsfăţa la SPA, cu băi în piscină, saună, jacuzzi, fitness, duşuri speciale, masaj şi terapii.

Copiii până la 3 ani au sejur gratuit, iar pentru cei cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani, preţul este 699 lei. Pentru o cameră cu vedere la mare, suplimentul este de 270 lei, iar cine doreşte o cameră mai mare are de achitat în plus 270 lei/camera dublă confort superior sau 450 lei/apartamentul. În afara ofertei de Rusalii, preţul unui sejur de 3 nopţi de cazare este, pentru 2 persoane, între 2.467 lei (lunile iunie şi septembrie) şi 3.138 lei în lunile iulie şi august. Pentru copiii între 3 şi 12 ani se plăteşte 555 lei/pachetul (cazare, mic dejun, prânz).

Suplimentul de vedere la mare este 400 lei, iar suplimentul de cină – 90 lei/persoană/zi. Pentru o cameră mai mare se mai achită 160 lei camera dublă superior sau 240 lei apartamentul. Mamaia Nord, zona renumită pentru cluburile de lux, are preţuri pe măsură. Aici, o cameră dublă costă şi 700 lei/noapte la Vila Cristea, iar o căsuţă este 950 lei/noapte la Vila Carla.

La Eforie Nord, hotelurile-surori Brad, Bran, Bega (4 stele) au un tarif de 124 lei/persoană/zi, cu pensiune completă şi tratament balnear de 5 proceduri/zi. Oferta este valabilă pentru sejur de minimum 5 nopţi. La pachetul de 5 zile de proceduri, turistul primeşte gratuit un consult de la un medic specialist. Fără tratament balnear, tariful este de 103 lei/persoană/zi, cu pensiune completă la meniu fix, pentru sejur de minimum 5 nopţi. Promoţia este valabilă toată luna iunie. Aceeaşi ofertă se găseşte şi la hotel Hora (3 stele) din Saturn.

Costineştiul are preţuri asemănătoare la vile şi la pensiuni: de la 60 lei/noapte/camera. La Vama Veche se stă cu 80 lei noapte/camera, dar tariful poate ajunge şi la 300 lei/noapte, la hoteluri de 3 stele. Multe unităţi acceptă şi tichete de vacanţă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Idei pentru timpul liber

Citeste mai mult: adev.ro/pt2inc



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro