„Trofeul Jackie Robinson” a devenit o tradiție! Vă așteptăm sâmbătă la meci!

0
1020

Federația Română de Baseball și Softball: Dacă anul trecut, marele nostru campion Gheorghe Hagi a fost invitatul special al evenimentului, aruncând prima minge a meciului, anul acesta o avem alături de noi pe Daniela Sofronie, gimnasta noastră de talie mondială, laureată cu aur și argint la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Daniela Sofronie, născută în Constanța, a început gimnastica la vârsta de 4 ani, iar în 2003 a devenit vicecampioană mondială cu echipa, la Anaheim – SUA. În 2004, la Europenele de la Amsterdam – Olanda, a obținut medalia de aur cu echipa și argintul, la individual compus. După cum probabil știți, la Jocurile Olimpice de la Atena, Daniela a cucerit aurul cu echipa și argintul la sol.

Haideți alături de noi sâmbătă, 11 mai, ora 11:00, la Constanța, pe stadionul „Gheorghe Hagi”, să o vedem pe Daniela aruncând prima minge a meciului și să ne bucurăm de un spectacol tipic american.

Mulțumim, U.S. Embassy Bucharest, Primăria Constanța, Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA pentru că ați făcut posibilă organizarea #JackieRobinsonDay în #Romania în ultimii ani!

#playball #baseball #jackierobinsonday

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro