Tragedie, la Mangalia! ACCIDENT MORTAL provocat de un șofer băut!

1
13956

Un pieton de 62 de ani a fost găsit de un echipaj al Ambulanței în comă, fiind transportat la Spitalul Municipal Mangalia. În Urgență însă, pacientul a intrat în stop. Conform surselor noastre, ar fi vorba despre Paul Ilicenco, de 62 de ani.

Fostul director al Şantierului Naval DMHI, Paul Ilicenco traversa pe la trecerea de pietoni, pe strada Matei Basarab din Mangalia, moment în care a fost lovit de un autoturism, fiind proiectat pe contrasens, într-o altă maşină care circula regulamentar. Precizăm că şoferul care l-a izbit în plin era băut, rezultat 0.32 alcool pur în aerul expirat.

Vom reveni cu detalii. (replicaonline.ro, 13.07.2018).


ACCIDENT MORTAL ÎN MANGALIA! BĂRBAT OMORÂT PE TRECEREA DE PIETONI DE UN ȘOFER BĂUT

iul. 14, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei seri, pe strada Matei Basarab din Mangalia a avut loc un accident mortal de circulație. Un bărbat de 62 de ani se afla pe trecerea de pietoni și, într-o fracțiune de secundă a fost izbit de o mașină Skoda condusă de un bărbat de 41 de ani.

În urma impactului violent, pietonul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit de un alt autoturism. La fața locului și-au făcut rapid apariția echipaje ale serviciului de Ambulanță și bărbatul accidentat extrem de grav a fost transportat la Spital. Este de precizat faptul că victima a fost găsită în comă și a fost dusă urgent la spitalul Mangalia. În UPU, a intrat în stop cardiorespirator și s-a efectuat protocol de resuscitare.  Din nefericire,  nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La locul accidentului, polițiștii rutieri au demarat cercetările și au stabilit că șoferul autoturismului Skoda, care l-a accidentat pe bărbat avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. (ordinea.ro).


Accident grav la Mangalia. Medicii fac eforturi să salveze viaţa unui bărbat aflat în stop cardio-respirator. Bărbatul a decedat

Un bărbat de 62 de ani, victima unui accident de circulaţie este resuscitat de cadrele medicale în UPU Spitalului din Mangalia. Victima a fost găsită de medici în comă iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. În aceste momente se efectuează protocolul de resuscitare, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

“Pietonul a traversat str. Matei Basarab, din Mangalia, pe la trecere pietoni, și a fost lovit de un autoturism Skoda condus de un bărbat, 41 ani, acesta cu alcoolemie 0,32, care l-a proiectat pe sensul opus unde a fost lovit de un alt autoturism”, a precizat comisarul șef, Ciprian Sobaru din cadrul IPJ.

Bărbatul a decedat. (ziuaconstanta.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply