‘Promovarea Patrimoniului Cultural Regional în 3D’, proiect comun Balcik – Mangalia, prin Programul Regional de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria [VIDEO]

0
1169

‘Promovarea Patrimoniului Cultural Regional în 3D’.

Primăria Municipiului Mangalia vă invită în fiecare seară, începând cu orele 21:00, în Piața Republicii din Mangalia, pe platoul din faţa Casei de Cultură, pentru a viziona videoclipurile de promovare din cadrul proiectului „Advertising of Regional Cultural Heritage în 3D”, PROJETC CODE 15.2.1.065.

Acesta este un proiect de protejare, conservare și promovare a patrimoniului cultural și natural în zona transfrontalieră romano-bulgară, finanțat prin Programul Regional de Cooperare Transfrontalieră Romania – Bulgaria, Axa-Prioritară 2 – O regiune Verde.

Entităţile responsabile de implementarea proiectului sunt: U.A.T. Balcik, în calitate de Beneficiar Partener – Lider și U.A.T. Mangalia, în calitate de Beneficiar – Partener, iar Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate de Management. (sursa: facebook.com/Advertising-of-Regional-Cultural-Heritage-in-3D).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și articolele:

Mangalia lansează videoclipurile din cadrul proiectului “Promovarea Patrimoniului Cultural Regional în 3D” [galerie FOTO] – 8 09 2017;

Proiectul transfrontalier ‘Promovarea patrimoniului cultural în 3D, la Mangalia și Balcik’ [VIDEO] – 9 01 2018.


Mangalia News, Miercuri, 13 iunie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply