Alți 8 conducători auro surprinși BĂUȚI LA VOLAN în localitățile Negru Vodă, Târgușor, Rasova, Topraisar, Eforie Nord, Cumpăna, Năvodari și Costinești!

0
843

BĂUȚI LA VOLAN! La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un conducător auto în vârstă de 42 de ani, din oraș Negru Vodă, județul  Constanța, care a condus un autoturism pe strada Merilor din oraș, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Târgușor, județul  Constanța, care a condus o autoutilitară pe raza localității, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rasova, județul  Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din  localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Rasova, județul  Constanța, care a condus un moped pe DJ 391, între localitățile Mereni și Topraisar, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta pierzând controlul asupra direcției de mers și răsturnându-se pe carosabil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Câmpina, județul  Prahova, care a condus un autoturism în localitatea Eforie Nord, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescărușului, din oraș Năvodari, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


La data de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiune, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale, transmite IPJ Constanța.


Mangalia News, Joi, 31 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply