PENTRU DATORIILE URIAȘE ALE UNOR LOCATARI, RAJA A DEBRANȘAT BLOCUL “O” DE LA APĂ CURENTĂ

0
2189

De ieri, 40 de familii care locuiesc în blocul turn O, de pe strada Negru Vodă, din municipiul Mangalia, nu mai au apă curentă! RAJA a debranșat blocul de la apa curentă, pentru datoriile uriașe pe care le-au acumulat cinci familii din cele 40 câte locuiesc în acest bloc. Ce vină au celelalte 35 de familii?

”Revin cu aceeași postare de acum două săptămâni, pentru că situația este aceeași. Datorii, nesimțire si jigniri intre vecini. Soluții se pare că nu sunt.

APA, pentru cei care “i-am jignit” cu această postare, poate nu reprezintă o necesitate existențială. Suntem 35 de familii care suferim din cauza a cinci vecini care s-au simțit jigniți de postarea anterioară. Și eu sunt jignită de nepăsarea lor.

Suntem familii corecte, cinstite, ne plătim datoriile la timp, RAJA însă nu ține cont de așa ceva, dorește recuperarea datoriilor, tot de la cei buni platnici. Sunt datorii foarte, foarte mari, nu avem posibilitatea să le plătim noi pentru toți cei rău platinici. S-au făcut in repetate rânduri demersuri pentru a rezolva această problemă. Nu vor să plătească sub nici o formă. Nu putem ajunge la nici o înțelegere.

IL ROG PE DL. PRIMAR DACĂ POATE SA NE SPRIJINE IN REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME. MENTIONEZ CĂ AZI, MARTI, 15.05.2018, RAJA A DEBRANȘAT BLOCUL “O” DE LA APĂ CURENTĂ.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este vorba de Asociația de proprietari Bl.O, strada Negru Vodă, nr.14. L-am interpelat mereu pe domnul administrator de această situație, dar ne-a spus că nu el trebuie să se ocupe de a lua măsuri împotriva datornicilor. Acum am aflat că președinta asociației le-a trimis niște notificări celor cu datorii.

Noi am vrut să facem contracte individuale cu RAJA, dar ne-au refuzat, din cauza celor cinci familii restante, spun dumnealor. Cu titlu informativ, doamna președintă lucrează la… RAJA!” (E.S).


Mangalia News, 16.05.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply