Minivacanța de 1 Mai, promovare zero. Autoritățile și mai marii turismului de pe litoral dorm

0
1083

Minivacanța de 1 Mai se apropie cu pași repezi însă, până la această oră, nu s-a realizat un calendar al evenimentelor care să fie promovat pentru a atrage, în Mamaia, iubitorii de distracție.

Nu se știe exact ce evenimente vor fi în acestă perioadă, nu există broșuri, promovare sau informare.

Am apelat la Corina Martin și am aflat că de 1 Mai, în Mamaia va avea loc a 23-a ediție a Festivalului Sunwaves unde sunt așteptați 25.000 de vizitatori “unici”, din care aproximativ 10.000 de tineri vest europeni (Anglia și Franta sunt pe primele 2 locuri). În total, în 5 zile de festival se estimează peste 100.000 de participanți. Sunwaves se desfășoară în perioada 26 aprilie-1 mai.

Tot în aceeași perioadă, la Complex Enigma – Mamaia Nord are loc a 3-a ediție a Festivalului du Bonheur, un eveniment pentru gurmanzi și nu numai. Peste 40 de standuri cu preparate din cele mai variate și mai inedite vor putea fi găsite aici.

Plaja Kudos din Mamaia se va deschide, de asemenea, pe 26 aprilie. Intrarea este liberă.

Aceste evenimente nu sunt mediatizate decât pe paginile de facebook ale organizatorilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

OMD-ul condus de Nicolae Bucovală și Anca Nedea nu a întreprins nimic în sensul promovării stațiunii poate pentru că așteaptă să aibă acces la taxa de promovare și abia după aceea va începe treaba.

Nici autoritățile locale nu par să dea prea mare importanță miniacanței de 1 mai, chiar dacă pentru oraș și stațiune este o oportunitate uriașă.

În schimb sunt cu toții foarte implicați în a face stategii de turism de zeci de mii de euro, în a ține discursuri lungi și sforăitoare despre ce trebuie făcut, în timp ce orașul și stațiunea Mamaia se degradează văzând cu ochii.

Mai subliniem doar faptul că anul acesta, litoralul românesc nu a fost prezent la niciun târg internațional de turism.

Continuarea, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply