Ministrul Ștefan-Radu Oprea s-a întâlnit cu reprezentanții Organizației Oamenilor de afaceri Turci din România

0
1008

Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, împreună cu secretarul de stat Paula Pîrvănescu, au avut marți o întrevedere cu E.S. Osman Koray Ertaș, ambasadorul Turciei la București și reprezentanții Organizației Oamenilor de afaceri Turci din Romania.

Au fost abordate modalitățile viitoare de colaborare cu comunitatea oamenilor de afaceri turci care au investit în România, unii dintre ei fiind prezenți în țara noastră de peste zece ani.

Ministrul Ștefan-Radu Oprea a apreciat contribuția investitorilor turci în economia românească, exprimându-și speranța că  “vom stabili noi acțiuni concrete de cooperare în cât mai multe domenii, în termeni avantajoși pentru mediile de afaceri din ambele țări. Stă în puterea și determinarea noastră să transpunem deciziile pe care le vom adopta în Comisia Mixtă Interguvernamentală de Cooperare Economică între România şi Turcia, care se va desfășura la începutul lunii mai 2018, în parteneriate comune de succes”.

În context, reprezentanții TIAD au menționat că se simt în țara noastră deja acasă, mulți dintre ei având familii mixte, și și-au manifestat intențiile de a crește nivelul investițiilor în România, unde, prin exemplul lor vor atrage cât mai mulți investitori din Turcia, contribuind, astfel, la creșterea schimburilor bilaterale, dar și la dezvoltarea unor afaceri profitabile în ambele sensuri, pe termen lung.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Miercuri, 11.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply