Top 5 lucruri de care să ții cont când cauți o locuință nouă

0
1143

Căutările pentru o locuință nouă nu sunt niciodată ușoare ori lipsite de griji și aspecte neprevăzute. Pentru a te asigura că totul decurge cum trebuie în timpul căutărilor, mergi însoțit pentru a cere părerile necesare privind aspectele de care nu ești convins. De la unghiul pereților, pana la cum pătrunde lumina pe ferestrele casei, trebuie să ai în vedere o serie aspecte mai mult sau mai puțin surprinzătoare pentru cei ce sunt la prima aventură de acest tip.

Alege o casă care să răspundă tuturor nevoilor tale și ale familiei, care să fie pregătită de a vă primi. În căutarea acesteia, acordă atenție câtorva detalii și locul va fi exact cum ai visat.

Iată cele 5 aspecte inedite de care să ții cont atunci când vizionezi locuințe:

1. Probabil că nu te-ai gândit până acum să pornești robineții din apartament și să verifici presiunea și calitatea apei. Chiar și în același oraș, în funcție de locație, nivelul de metale și calcar din apa de la robinet este diferit. Acest lucru îți va afecta, cu siguranță, pielea și calitatea mâncării pe care o prepari. Soluția ideală este să instalezi un filtru cu osmoză inversă de la CLACK.RO, ideal pentru  purificarea apei. Data viitoare, când vizionezi un apartament, amintește-ți să întrebi proprietarul sau să testezi chiar tu calitatea și presiunea apei de la robineți.

2.  Dacă vrei să eviți situația neplăcută de a rămâne fără lumină în prima ta noapte în noua casă, este indicat să verifici dinainte prizele, întrerupătoarele și, mai ales, siguranțele. Dacă ai nevoie de ajutor, pe https://www.catenaelectric.ro/categorie-produs/aparataj-schneider-electric/sigurante-automate-aparataj-schneider-electric/ găsești cele mai calitative produse, în care poți avea încredere completă. Întreabă de aceste aspecte atunci când blocul este vechi și aruncă personal o privire asupra acestor detalii înainte de a lua o decizie.

3. Alege o clădire construită din cărămidă, mai degrabă decât una din BCA. Acestea sunt mai rezistente în timp, dar și mai bune conductoare de căldură. Astăzi, construcția de clădiri de bazează pe materiale alternative mai ieftine, precum BCA-ul, de aceea este bine să întrebi mereu proprietarul sau constructorul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4. Urmărește cu atenție aspectul finisajelor, dar, mai ales, calitatea acestora. Mulți constructori aleg accesorii și finisaje ieftine, cu un design atrăgător, dar de slabă calitate, menite să atragă privirile, dar nu să îndeplinească și funcții utile și de durată. Evită să te lași purtat de val din în ceea ce privește aceste detalii, dacă nu îți dorești să investești din nou peste puțin timp.

5. Nu în ultimul rând, gândește pe termen lung. Care sunt caracteristicile pe care locuința trebuie să le aibă în 5 sau 10 ani de acum? Îți va trebui o bucătărie mai spațioasă, poate, ori mai multe camere. Este posibil să îți dorești să locuiești la periferie sau, din contră, să fii într-o locație centrală. Îmbină aceste aspecte și analizează cea mai fezabilă opțiune.

Poți începe sau continua liniștit căutările de case acum, ținând cont de aceste 5 elemente importante, ce îți vor face alegerea mai ușoară. (P).


Mangalia News, 12.03.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply