Activitate rutieră: În două zile, 7 abateri constatate de polițiștii de la circulație, dintre care două la Mangalia

0
1100

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 44 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat conducerea la spital pentru a i se recolta probe biologice, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Albești, din județul Constanța.

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Plopeni, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital, pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței, din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat de 43 de ani, din localitatea Țepeș-Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ 223, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Sucevei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale. (IPJ Constanta, 12.03.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply