De la RADIO METAFORA, din SEATTLE, WA, USA, ecouri la aniversarea cotidianului MANGALIA NEWS!

0
1259

Distinse Domnule Director Octavian Paun,

Mulțumim frumos pentru urările transmise la aniversarea ziarului nostru online și vă mulțumim pentru faptele cele bune, care au transformat gândurile noastre în mesaje adresate tuturor ascultătorilor și cititorilor Radio Metafora, Seattle, WA, USA. Ne onorează publicarea articolelor de la Mangalia News și ne vom bucura de fiecare dată când vom avea noi vești de la echipa Radio Metafora, al cărui slogan este atât de frumos intitulat ”Visul românilor de pretutindeni”!

Ne bucură mult colaborarea cu frații noștri români din Statele Unite și din alte părți ale lumii, colaborare începută recent sub generoasele auspicii ale Proiectului ARCA TV USA, inițiat de Lucian Blaga, inimosul CEO Arca TV, din Houston, Texas. Acestui proiect generos, adresat românilor de pretutindeni, i-am dedicat o rubrică specială, pe prima pagină a cotidianului Mangalia News, ziar online ce are onoarea de a fi primul partener media din România în Proiectul ARCA TV USA.

Vă îmbrățișăm, dragii noștri, deocamdată doar cu gândul, pentru că faptic, vă așteptăm pe la noi, la Mangalia… News, pe litoral, la vară, la soare, la mare… 🙂


Mangalia News, 27 februarie 2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply