Peste 1,1 milioane de euro alocaţi.
Primăria Mangalia, cheltuieli record pentru pachetele cu alimente ale nevoiaşilor

0
956

Primăria Mangalia a pus la bătaie peste 1,1 milioane de euro pentru pachetele cu alimente destinate persoanelor nevoiaşe din oraş. Potrivit anunţului de participare făcut public de municipalitate, ofertele comercianţilor se primesc până pe 16.02.2018. Contractul se va semna cu maxim trei agenţi comerciali şi va fi un acord cadru valabil trei ani. Valoarea maximă estimată este semnificativ mai mare decât cea a acordului precedent, din octombrie 2014.

Conform anunţului de participare publicat pe SEAP pe 24.01.2018, Municipiul Mangalia doreşte încheierea unui acord cadru privind „furnizarea următoarelor produse alimentare, timp de maxim 3 ani: pui grill congelat, făină, mălai, zahăr, ulei, orez, fasole boabe, cozonac, sacoşă biodegradabilă, conform caiet de sarcini şi documentaţie de atribuire”. Valoarea estimată fără TVA a contractului este cuprinsă între 2.851.200 lei şi 5.184.000 lei (echivalentul a peste 1,1 milioane de euro).

Acum trei ani erau mai puţini săraci

Cel puţin 3.000 de persoane vor primi pachetele cu alimente cumpărate de Primăria Mangalia. Este vorba despre pensionarii cu venituri mici, persoanele de peste 60 de ani fără venituri, dar şi despre cei cu dizabilităţi. Este cea mai consistentă sumă alocată până acum pachetelor pentru nevoiaşi. În afara achiziţiilor uzuale ale serviciului de asistenţă socială, care se ridică şi ele la câteva sute de mii de lei pe an, acordul cadru semnat în urmă cu trei ani a fost mult mai mic.

Astfel, în octombrie 2004, primăria a oferit contracte de achiziţie a diverse produse alimetare, prin Serviciul Public Creşe, Asistenţă Socială, Cultură, Sport, Igienă Publică, firmelor Geocor Trade Imp-Exp SRL Constanţa, Granbis SRL Constanţa şi Eco Trade SRL Alba Iulia, în valoare de 4.478.400 lei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rocsana CRISTEA, replicaonline.ro, 29.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply