Ecarisaj Mangalia, astăzi, 12.01.2018. S.O.S. Mangalia! [galerie FOTO]

0
2468

(Imagini cu profund impact emoțional!).

Ecarisaj Mangalia, astazi, vineri, 12.01.2018. S.O.S. Mangalia!

Pleacă ”ai nostri”, vin ”ai voștri” și tot așa… Ecarisaj Mangalia, astazi, 12.01.2018. S.O.S.Mangalia!!! Incerc, prin acest mesaj, asa cum am încercat intotdeauna, sa fac minuni. Sterilizati-va animalele, oameni buni! Mi-as dori sa nu închid ochii pentru totdeauna, înainte de a avea ocazia sa văd un sistem civilizat pentru animăluțe în România… Dar cu siguranță, poate, “niciodata”…

Gândiți-va la un singur lucru, ca omorârea animalelor se face din banii publici, ai fiecăruia dintre noi. Si nu este corect. Daca cuiva i se deschide sufletul si vrea sa salveze din ecarisaj orice suflet amarat de acolo, ați face mare pomană. Le puteți schimba destinul!

Nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-as dori sa existe programe de sterilizari, din poartă in poartă, cățelele să nu mai fie lasate afara din curti de proprietari, nesterilizate!

De acolo vin puii pe strazi, lasati apoi la ghenele de gunoi in oras, atat de chinuiti… Nu mai spun cat mi-as dori sa vad un asemenea proiect…😞

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Toți cățeii pe care-i vedeți în aceste poze și alții din Ecarisajul Mangalia pot fi salvați prin adopție! Salvați-i, oameni buni, că e vai de sufletul lor, mai ales pe vremea asta!

Semnat: Oanea Dragan Dorina.


Mangalia News, 12.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply