Poliția Mangalia: Un dosar penal pentru furt și un bărbat arestat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

0
1199

Mandat pus în aplicare de polițiștii constănțeni.

La data 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt, identificat de către polițiștii din Mangalia.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat de 30 de ani din municipiul Mangalia, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 1 noiembrie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras din incinta unei societăți, un telefon mobil, care aparținea unei femei. Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost recuperat în totalitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cauză, polițiștii din Mangalia au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (IPJ Constanta, 03.11.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply