Operațiunile Blue Air pe baza din Constanța. Ce zboruri sunt programate pentru sezonul de vară 2018

0
1061

Deschisă în luna aprilie (a.c.), baza operațională Blue Air la Constanța a încheiat un sezon de vară dinamic, operând zboruri către Bruxelles, Cluj-Napoca, Iași, Milano, Oradea, Paris, Roma și Timișoara.

Încă din momentul lansării, baza din Constanța a fost primită cu mult interes, fapt care se reflectă în rezultatele obținute pe parcursul sezonului de vară 2017.

Astfel, în perioada aprilie – octombrie 2017, Blue Air a operat un număr total de 506 de zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, transportând 43 830 de pasageri.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air:

„Blue Air și-a arătat potențialul și deschiderea pentru susținerea dezvoltării traficului de pasageri pe Aeroportul din Constanța și, implicit, a numărului de turiști pentru litoralul românesc, dar eforturile noastre și ale aeroportului sunt insuficiente.

Este nevoie de coalizarea tuturor entităților interesate pentru creșterea notorietății litoralului românesc, cu precădere pe plan extern. Doar așa putem spera la revitalizarea operațiunilor într-o manieră economic viabilă.”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța:

„Continuarea parteneriatului pe termen lung cu Blue Air, prin operarea în 2018 la Constanța, constituie un factor important pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, obiectivul nostru principal fiind creșterea traficului aerian operat în condiții de siguranță și securitate.

Împreună cu partenerii noștri, vom continua, într-un efort comun, dezvoltarea acestei baze la Constanța, susținând astfel mediul de afaceri și turismul local, atât la nivel intern cât și internațional”.

Pentru sezonul de vară 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanța către Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris și Timișoara, cu frecvențe crescute pentru rutele Constanța – Cluj-Napoca și Constanța – Timișoara, la trei zboruri pe săptămână, și două zboruri pe săptămână pentru Constanța – Oradea.


Despre Blue Air:

Blue Air si-a inceput activitatea acum aproape 13 ani, in prezent operand zboruri in peste 100 de rute din Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Romania, Suedia si Spania.

Compania are 8 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Larnaca, Liverpool si Torino.

Blue Air este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro, ce ofera pasagerilor o experienta imbunatatita si confortabila pe timpul zborului.

In vara anului 2017, compania a semnat comanda ferma pentru 12 avioane Boeing 737 MAX 8 si 6 avioane Next-Generation 737-800, care vor intregi flota noastra incepand cu Q2, 2019.


Mangalia News, 10.10.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply