ANUNȚ ACHIZIȚII PUBLICE Primăria Mangalia, referitor la împrumutul de 60.341.185 lei, ‘pentru realizarea unor obiective de investiții de interes local’

1
1138

Pe site-ul Primăriei Mangalia a fost postat zilele acestea un ANUNȚ pentru ACHIZIȚII PUBLICE, ce se referă la ”Servicii de acordare credit bancar în valoare de maxim 60.341.185 lei, în vederea finanțării obiectivelor de investiții de interes local”.

Acest împrumut pe o perioadă de 15 ani ar fi destinat reabilitării a 100 de străzi din Mangalia, a Casei de Cultură și Cinematografului Pescăruș, după cum au votat consilierii PNL (9) și UNPR (2) într-o recentă ședință de Consiliu Local, la propunerea primarului Mangaliei, Radu Cristian. (HCL 106 din 26.09.2017).

Documentele anexate acestui anunț oficial sunt: Caietul-de-sarciniFisa-de-dateFormulare

Vă prezentăm în facsimil paginile 3, 5, 6 și 7 din Fișa de date, ce cuprind ”Lista persoanelor cu funcții de decizie cu privire la derularea și finalizarea procedurii de atribuire” și condițiile încheierii contractului de împrumut:


Mangalia News, Luni, 9 octombrie 2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. O idee proasta. De ce nu fac proiecte pe fonduri europene? Peste tot se fac, mai putin in Mangalia. Noi suntem mai prosti, luam credite. Oras turistic cu statiuni turistice, ar trebui sa avem zeci de proiecte pe fonduri europene, strazi, parcuri, iluminat cu LED si curent captat de la eoliene sau panouri solare, apa calda de la panouri solare, mai ales ca avem clima blanda si exista posibilitatea. Cu o investitie in ceva eoliene, orasul nu ar mai plati curent catre Enel. Cu banii economisiti din curent s-ar putea face investitii in scoli, gradinite, spitale etc. Nu se doreste asa ceva. De cand ma stiu, toti au venit in primarie doar pentru ei, nu pentru binele orasului. Daca ar fi toti (primar si consilieri) sa traga un mandat numai pentru oras, ar fi votati in continuu. Dar lacomia e maaaaare!

Leave a Reply