Lucian Nichita: ”Privesc trist cum o mana de consilieri locali care tot ce au facut pentru oras a fost blocajul, incearca sa va convinga ca un imprumut e rau”

0
1045

Lucian Nichita: ”Privesc trist cum o mana de consilieri locali care tot ce au facut pentru oras a fost blocajul, incearca sa va convinga ca un imprumut e rau. Demonstreaza ca nu sunt capabili sa inteleaga utilitatea instrumentelor financiare si incearca sa va convinga ca faptul ca v-ati facut credit sa va luati o casa e rau, faptul ca v-ati facut credit sa va mobilati casa e rau, faptul ca v-ati facut credit sa va puteti face o operatie medicala e rau.
Acesti consilieri locali incapabili sa inteleaga economia sau nevoile comunitatii vor sa circulati pe strazi neasfaltate, pe strazi neiluminate pentru beneficiul lor politic. Jenant.
Daca as mai fi fost consilier local as fi votat pentru acest credit pentru ca exact ca majoritatea consilierilor locali si a cetatenilor acestui oras am si eu credit la banci si nu m-a ingenuncheat, ci m-a ajutat cand am avut nevoie”.


(N.r: Din discuțiile pe Facebook despre împrumutul de peste 13.000.000 de euro, propus votului consilierilor locali în ședința ordinară a CL Mangalia din data de 26 septembrie a.c.).


Mangalia News, Joi, 21 septembrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply