“Litoralul pentru Toţi”. Cât costă un sejur la malul mării

0
893

CUGET LIBER: La acest moment, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc derulează programul „Litoralul pentru Toţi”, care va dura până la data de 1 octombrie.

Turiştii interesaţi trebuie să ştie că, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele la un sejur de şase nopţi de persoană sunt de 205 lei la hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la hotel de două stele, fără mic dejun, şi 265 lei la hotel de trei stele, fără mic dejun.

Preţurile cresc un pic pentru cei care vor să ia masa de dimineaţă. Ca urmare, aceştia vor scoate din buzunare 315 lei la hotelurile de două stele, 425 lei la cele de trei stele, 485 lei pentru cele de patru stele şi 605 lei la hotelurile de cinci stele.

Pentru sudul litoralului (Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele pentru această toamnă pornesc de la 159 lei/persoană şi ajung la 469 lei, cu mic dejun. Ca şi până acum, sejurul minim este de şase nopţi.

Pentru servicii de cazare all inclusive, valoarea mesei este stabilită de fiecare hotel în parte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Oferta este valorificată doar prin agenţiile de turism. De precizat că taxele locale se achită separat, de către turist, la recepţia hotelului.

Luni, 04 Septembrie 2017. Autor: Mirabela ŞERBĂNESCU


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply