Federaţia Română de Lupte: “Avem cale liberă spre Jocurile Olimpice!” CS Mangalia, pe primul loc la feminin!

0
1132

Week-end-ul trecut, pe nisipul din staţiunea Mamaia, a avut loc o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale individuale de lupte pe plajă, la cadeţi juniori, băieţi şi fete.

Peste 200 de sportivi au luat parte la eveniment şi au oferit publicului un spectacol de mare calitate. Sub privirile preşedintelui Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, cei mai de perspectivă luptători români au arătat de ce luptele sunt atât de iubite pe teritoriul ţării noastre. Au făcut spectacol pe nisip Alexandra Anghel, Ştefania Priceputu, Maria Cioclea, sportive medaliate anul acesta în competiţiile internaţionale. În toiul disputelor, oficialii federaţiei au anunţat oficial intrarea luptelor pe nisip în selecta familie a sporturilor olimpice, începând cu ediţia din 2024.

„Este o veste cât se poate de bună, iar Constanţa va avea un cuvânt greu de spus în luptele pe nisip. Aici, la mal de mare, se munceşte mult, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Sunt mândru că Federaţia Română de Lupte deţine prima poziţie în topul forurilor naţionale. Am cucerit medalii la Jocurile Olimpice, la Campionatele Mondiale şi Europene şi vă asigur că seria performanţelor va continua”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca, membru al Biroului Federal al FR de Lupte.

Sâmbătă, în competiţia cadeţilor, CS Mangalia (antrenor Marian Oancea) s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe medalii la feminin, datorită rezultatelor foarte bune înregistrate de Ana Maria Pârvu (50 kg) – locul 1 şi Ana Maria Predică (50 kg) – locul 2. Tot la cadeţi, Minur Pîrvu (CS Farul) şi Cătălin Pîrvu (CS Mangalia) au câştigat bronzul la categoriile 50 kg, respectiv 70 kg.

Citiți articolul integral, în cugetliber.ro, Luni, 04.09.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply