Trafic INFERNAL în sudul litoralului! Coloanele de mașini se întind pe kilometri întregi. Nu există rute alternative!

0
1179

Căldură ca în cuptor și nervi încinși, pe drumul național 39 pe raza localităților Eforie Nord și Eforie Sud. Pe varianta Eforie Nord se circulă bară la bară pe două benzi rutiere pe sensul către Eforie Sud, până la sensul giratoriu din dreptul Gării CFR. De acolo traficul spre stațiuni devine fluid.

Însă, dacă porniți la drum din sudul litoralului către Constanța este indicat să vă înarmați cu extrem de multă răbdare și să luați cu dumneavoastră provizii de apă, pentru că veți avea de stat în coloană încă de la ieșirea din Tuzla către Eforie Sud. Pe acest sens de mers, traficul se desfășoară cu maximă dificultate, iar coloanele de mașini se întind până aproape de ieșirea din Eforie Nord către Agigea.

Partea mai puțin plăcută este că pe porțiunea de drum menționată, de la Tuzla până la ieșire din Eforie Nord, nu aveți nicio rută care să vă dea șansa să evitați aglomerația. De aceea, dacă nu aveți de ajuns urgent într-o destinație, indicat ar fi să vă relaxați undeva la o terasă, decât să porniți la drum și să vă stricați buna dispoziție și concediul din cauza stresului provocat de traficul extrem de anevoios.

sursa: radioconstanta.ro, 12.08.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply