‘Te iubesc, dar nu pe tine!’
– O comedie spumoasă, pe scena Casei de cultură din Mangalia

0
1382

”Sunt Andreas. Daca ai vazut piesele mele, atunci stii ca nu ai cum sa pleci din sala de teatru fara sa fi râs aproape continuu. Sunt aproape cel mai bun scriitor de comedie din Romania. As vrea sa spun despre mine si ca sunt la fel de bun ca actor. Dar am langa mine pe scena cativa colegi atat de talentati, incat nu pot decat sa ma bucur ca asrfel de actori tostesc cuvintele pe care eu le-am scris.

Alina Chivulescu, care e celebra de cand incercam eu sa termin facultatea (si eram colegi de an) este sotia mea in acest spectacol, care stii ca se numeste “Te iubesc dar nu pe tine”. Vine acasa si ma prinde cu amanta in pat. Care este Anca Dinicu. O stii de la “Puii mei”, de la teatru…, e o nebunie de actrita. Eu incerc sa scap, ma fac ca nu stiu de ce e o femeie la mine in pat. Cum se face. Daca ai recunoscut esti mancat.

Dar ce nu stiu eu este ca in cealalta camera sotia mea are ascuns un domn. Jucat de Leonid Doni. Il stii din Las Fierbinti. Eu il stiu din facultate. Era bun si atunci. Dar acum este atat de bun incat ma abtin cu greu sa nu rad, atunci cand suntem amandoi in scena.
Hai sa ne vezi! Ai sa pleci spre casa zambind. Duminica 13 august, ora 20, la Casa de cultura din Mangalia.


Mangalia News, Luni, 7 august 2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply