Partidul România Modernă și Demnă are siglă. Vezi spre cine îndreaptă sabia Remus Cristy Băisan și ce reprezintă creionul

0
1276

ORDINEA.RO: Remus Cristy Baisan este unul dintre acei lideri de care actuala conducere a PNL Constanța s-a dezis, liderii liberali constănțeni fiind deranjați de declarațiile colegului lor, respectiv a dezvăluirilor pe care acesta le-a făcut despre activitatea internă a Organizației Constanța a PNL. După excludere, Baisan s-a mobilizat și la 1 august a.c. a anunțat că lansează Partidul România Modernă și Demnă. De câteva zile, partidul lui Baisan are și siglă: un creion și o sabie. Întrebat cum descrie sigla, Remus Cristy Baisan ne-a declarat:

„Cred în puterea educației și în procesul de modernizare al României prin intermediul acesteia. Asta reprezintă creionul! Sabia îndreptată în jos reprezintă intenția noastră de a da prima șansă dialogului constructiv, însă ea poate fi ridicată pentru a lupta la nevoie și pentru a ne recâștiga demnitatea pierdută și aici fac referire la o luptă politică și nicidecum la o luptă de o altă natură. Asta simbolizează sabia! Crucea din mânerul sabiei, precum și motivele etnogeografice din siglă țin să ne transmită originile noastre creștine și valorile autentice pur românești.”

(Articol semnat de Mihaela Tîrpan, ordinea.ro, 09.08.2017).

Citește și: CRISTY BAISAN LANSEAZĂ ROMÂNIA MODERNĂ ȘI DEMNĂ: „NOI VOM SCHIMBA ACTUALA CLASĂ POLITICĂ”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply