GRUPUL DE LA TOMIS PLUS RIDICĂ O MINISTAȚIUNE LA 23 AUGUST, LÂNGĂ BLACK SEA RESORT

0
1992

ORDINEA.RO: Grupul de afaceri de la Tomis Plus are planuri mari în sudul litoralului. O firmă controlată de Lucian Orban și o alta deținută de un tânăr liberal din Constanța, tributar aceluiași grup de afaceri, intenționează să ridice un complex hotelier-turistic pe strada Răsăritul Soarelui din Olimp Nord.

Din punct de vedere administrativ, întreaga zonă aparține comunei 23 August. Lipit de Black Sea Resort, bijuteria turistică ridicată de investitorii turci, se află o întindere împărătească de 49.200 de metri pătrați de teren ce aparține societăților Tomis Garden Residence SRL și Logis Project SRL, ambele cu sediul în Constanța. Prima dintre acestea este controlată, cu 99%, de cunoscutul afacerist Lucian Orban, partenerul de investiții al lui Sorin Vergiliu Vișenescu.

A doua îi aparține tânărului liberal constănțean Ionuț-Cristian Rusu. Împreună, cele două persoane juridice au demarat proceduri legale pentru obținerea aprobărilor de mediu în vederea transformării terenului deținut în coasta resortului turcesc, într-o zonă spectaculoasă, cu aparență rustică.

Mai mult, în ordinea.ro, Luni, 10.07.2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply